enda

DR [TV-B&U-afdelingen]

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Vitello 2018 Production company DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Production company Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Production company Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Production company Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Production company Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Production company Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Production company Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Production company Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Production company Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Production company Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Production company Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Production company Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Production company Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Production company Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Production company DK/Spillefilm
Prinsessen og medaljonen 2001 Production company Tv-serie
Rasmus Klump og hans venner på de 7 have 1998 Production company
Rasmus Klump og hans venner på udflugt 1998 Production company
Rasmus Klump og hans venner på nye eventyr 1996 Production company
Rasmus Klump og hans venner rejser jorden rundt 1996 Production company
Container Conrad 1996 Production company Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Production company Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Production company Tv-serie
Splat 1995 Production company DK/Kort fiktion
Sku’ du spørge fra nogen? 1994 Production company Tv-serie
Opdagelsesrejsen 1993 Production company Tv-serie
Guatemala i 4 dele 1993 Production company DK/Dokumentarfilm
Nepal 1-3 1992 Production company DK/Dokumentarfilm
Du store verden - 39 søskende 1991 Production company Tv-dokumentar
Jeg vil ha' dig 1989 Production company Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Production company Tv-serie
Piger 1988 Production company DK/Kort fiktion
Alabadig 1:4 1988 Production company Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Production company Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Production company Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Production company Tv-serie
Hjemme hos Saudi 1988 Production company DK/Dokumentarfilm
Sådan gør Wu Djing! 1987 Production company DK/Dokumentarfilm
Hvad gør Wu Djing? 1987 Production company DK/Dokumentarfilm
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Production company Tv-serie
Den blå æske 1987 Production company Tv-serie
Alabadig 1:4 1986 Production company Tv-serie
Alabadig 2:4 1986 Production company Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Production company Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Production company Tv-serie
Ludo 1985 Production company Tv-serie
Tiger Badiger 1983 Production company Tv-serie
Nu er det ikke sjovt længere 1982 Production company Tv-serie
Legestue med Trille 1981 Production company Tv-serie
Cigaretter og tommelfingre 1980 Production company DK/Kort fiktion
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Production company Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Production company Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Production company Tv-serie
Flemmings cykel 1977 Production company Tv-serie
Christian 7 år 1975 Production company DK/Dokumentarfilm
Mette alene hjemme 1975 Production company Tv-serie
Jullerup Færgeby 1974 Production company Tv-serie
Mig og min lillesøster 1974 Production company DK/Kort fiktion
Da Pia blev væk 1974 Production company DK/Kort fiktion
Nogen gange vil man være meget stærk 1974 Production company DK/Kort fiktion
På ferie med børnehaven 1973 Production company DK/Dokumentarfilm
Hvorfor bliver man syg? 1973 Production company DK/Dokumentarfilm
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Production company DK/Kort fiktion
Hele den tyrkiske musik 1970 Production company Tv-serie
Kender du Rikke? 1968 Production company Tv-serie
Sonja fra Saxogade 0 Production company
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.