enda

DR [TV-B&U-afdelingen]

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vitello får en klam kæreste 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Motor Mille på Maskintur 2018 Produktionsselskab Dokumentarserie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Oda Omvendt 2018 Distributionsselskab Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Prinsessen og medaljonen 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Rasmus Klump og hans venner på de 7 have 1998 Produktionsselskab
Rasmus Klump og hans venner på udflugt 1998 Produktionsselskab
Oscar 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rasmus Klump og hans venner rejser jorden rundt 1996 Produktionsselskab
Bamses julerejse 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Container Conrad 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Rasmus Klump og hans venner på nye eventyr 1996 Produktionsselskab
Mellem venner 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Splat 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Villa Skovly 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Sirenesang i vildnisset 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Sku’ du spørge fra nogen? 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Sort på hvidt 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mysteriet om det levende lig 1993 Produktionsselskab Tv-serie
Opdagelsesrejsen 1993 Produktionsselskab Tv-serie
Legen 1993 Produktionsselskab
Guatemala i 4 dele 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det 4. bud 1993 Produktionsselskab Tv-film
Nepal 1-3 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Du store verden - 39 søskende 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Sig det med blomster 1991 Produktionsselskab Tv-serie
Kærlighed og skidtfisk 1990 Produktionsselskab Tv-film
Valle og Vomer 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Jeg vil ha' dig 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Manden fra Mormugao 2:2 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 1:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Hjemme hos Saudi 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Piger 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sådan gør Wu Djing! 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Produktionsselskab Tv-serie
Den blå æske 1987 Produktionsselskab Tv-serie
Hvad gør Wu Djing? 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alabadig 1:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 2:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Ludo 1985 Produktionsselskab Tv-serie
Sofies verden 1983 Rekvirent Tv-serie
Tiger Badiger 1983 Produktionsselskab Tv-serie
Nu er det ikke sjovt længere 1982 Produktionsselskab Tv-serie
Legestue med Trille 1981 Produktionsselskab Tv-serie
Cigaretter og tommelfingre 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Flemmings cykel 1977 Produktionsselskab Tv-serie
Christian 7 år 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mette alene hjemme 1975 Produktionsselskab Tv-serie
Nogen gange vil man være meget stærk 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jullerup Færgeby 1974 Produktionsselskab Tv-serie
Da Pia blev væk 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mig og min lillesøster 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvorfor bliver man syg? 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På ferie med børnehaven 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hele den tyrkiske musik 1970 Produktionsselskab Tv-serie
Kender du Rikke? 1968 Produktionsselskab Tv-serie
Sonja fra Saxogade Produktionsselskab
Børnene på Silkevejen 6-15 (oversigt) Distributionsselskab Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.