enda

DR [TV-B&U-afdelingen]

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Prinsessen og medaljonen 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Rasmus Klump og hans venner på de 7 have 1998 Produktionsselskab
Rasmus Klump og hans venner på udflugt 1998 Produktionsselskab
Rasmus Klump og hans venner på nye eventyr 1996 Produktionsselskab
Rasmus Klump og hans venner rejser jorden rundt 1996 Produktionsselskab
Container Conrad 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Splat 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sku’ du spørge fra nogen? 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Opdagelsesrejsen 1993 Produktionsselskab Tv-serie
Guatemala i 4 dele 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nepal 1-3 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Du store verden - 39 søskende 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Jeg vil ha' dig 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Hjemme hos Saudi 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alabadig 4:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 1:4 1988 Produktionsselskab Tv-serie
Piger 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sådan gør Wu Djing! 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad gør Wu Djing? 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Produktionsselskab Tv-serie
Den blå æske 1987 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 1:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Alabadig 2:4 1986 Produktionsselskab Tv-serie
Ludo 1985 Produktionsselskab Tv-serie
Tiger Badiger 1983 Produktionsselskab Tv-serie
Nu er det ikke sjovt længere 1982 Produktionsselskab Tv-serie
Legestue med Trille 1981 Produktionsselskab Tv-serie
Cigaretter og tommelfingre 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Produktionsselskab Tv-serie
Flemmings cykel 1977 Produktionsselskab Tv-serie
Christian 7 år 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mette alene hjemme 1975 Produktionsselskab Tv-serie
Jullerup Færgeby 1974 Produktionsselskab Tv-serie
Mig og min lillesøster 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Da Pia blev væk 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nogen gange vil man være meget stærk 1974 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På ferie med børnehaven 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorfor bliver man syg? 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hele den tyrkiske musik 1970 Produktionsselskab Tv-serie
Kender du Rikke? 1968 Produktionsselskab Tv-serie
Sonja fra Saxogade Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.