enda

DreamWorks Animation

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sådan træner du din drage: Den skjulte verden 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille afskyelige snemand 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legend of the Boneknapper Dragon 2019 Produktionsselskab
Book of Dragons 2019 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Dragons: Dawn of the Dragon Racers 2019 Produktionsselskab
The Boss Baby 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Trolls Holiday 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Trolls 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjem 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hr. Peabody & Sherman 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madly Madagascar 2013 Produktionsselskab
Kung Fu Panda: The Midnight Stranger, Legend Of Awesomeness 3 2013 Produktionsselskab
Dragerytterne fra bersærkøen del 2 2013 Produktionsselskab
Dragons: Defenders Of Berk Vol 1 2013 Produktionsselskab
Dragons: Defenders Of Berk Vol 2 2013 Produktionsselskab
Croods 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Turbo 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragerytterne fra bersærkøen del 1 2012 Produktionsselskab
Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar: Operation: Ferie 2012 Produktionsselskab
De eventyrlige vogtere 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness 2011 Produktionsselskab
Kung Fu Panda 2 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den C 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shrek den lykkelige 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Penguins Of Madagascar 2 2010 Produktionsselskab
Monsters mod aliens 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Secrets of the Furious Five 2008 Produktionsselskab
Kung Fu Panda 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bee Movie - det store honningkomplot 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Over hækken 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madagascar 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.