enda

Filmbazar

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Min italienske familie 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Push 2019 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Girl 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Battle 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sunset 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Congo 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alt for min søn 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Place 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nancy 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Loveless 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
En hustlers dagbog 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Girls Lost 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nye tider 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paula 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sameblod 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sweet Dreams 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
I familiens skød 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
De uskyldige 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Perfect Strangers 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lumière! 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
L' attesa 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sommeren med Sangaïlé 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Valley of Love 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Suburra 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maries historie 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Salt of the Earth 2014 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Camp X-Ray 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sommersøndag 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Underdog 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saint Laurent 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himlen over Havana 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jagten på Chaplin 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nattergalen 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kys mig, for fanden 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Living Is Easy with Eyes Closed 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nattergalen 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Broken Circle Breakdown 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg hedder Ernesto 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.