enda

Filmforsyningen

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Springet 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Cykelmyggens far 2016 Production company Tv-dokumentar
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Før solen går ned 2010 Production company DK/Kort fiktion
Hvor ligger juleland? 2006 Production company DK/Kort fiktion
Tak for sidst 2005 Production company DK/Dokumentarfilm
Cirkustur 2003 Production company DK/Kort fiktion
Sofia - født 1901 2000 Production company DK/Kort fiktion
Guide to Epileptic Seizures 1999 1999 Production company DK/Dokumentarfilm
Tegnedrengens værksted 1999 Production company
Tegnedrengenes værksted 1999 Production company DK/Dokumentarfilm
Klods Hans 1999 Production company DK/Kort fiktion
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Production company DK/Dokumentarfilm
Fællesskab? En tegnefilm om Danmark 1998 Production company
Turen der gik i fisk 1997 Production company DK/Kort fiktion
Helmuth Olsens mave 1995 Production company DK/Kort fiktion
Den bedste af alle verdener 1994 Production company DK/Kort fiktion
Art Support 1994 Production company DK/Eksperimentalfilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Production company DK/Kort fiktion
Mortens badebold 1994 Production company DK/Kort fiktion
Juleevangeliet 1994 Production company DK/Eksperimentalfilm
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Production company DK/Kort fiktion
Mellem to stole 1993 Production company DK/Kort fiktion
God nat - går verden i stå når jeg sover? 1991 Production company DK/Kort fiktion
Fuglene på Agerø 1991 Production company DK/Dokumentarfilm
Eventyret om den vidunderlige musik 1991 Production company DK/Kort fiktion
Sådan får man altså børn 1990 Production company DK/Kort fiktion
Saksens billeder. En film om papirklip 1990 Production company DK/Dokumentarfilm
A Guide to Epileptic Seizures 1990 Production company DK/Dokumentarfilm
Ska' jeg på nu? 1989 Production company DK/Kort fiktion
Glashjertet 1988 Production company DK/Kort fiktion
Sex - en brugsanvisning for unge 1987 Production company DK/Dokumentarfilm
Flasken 1986 Production company DK/Kort fiktion
Kedsomhedens gåde 1986 Production company DK/Dokumentarfilm
Eventyret om den vidunderlige kartoffel 1985 Production company DK/Kort fiktion
Vand 1-6 1984 Production company Antologi
Det usynlige pattebarn 1982 Production company DK/Kort fiktion
Snuden i byen 1980 Production company DK/Kort fiktion
Snuden rejser hjemmefra 1980 Production company DK/Kort fiktion
Snuden vender hjem 1980 Production company DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Production company DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Production company DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Production company DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Production company DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Production company DK/Kort fiktion
[Legestue] 0 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Animation 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden
Speciel Omtale 1991 Odense Internationale Film Festival 1991 Eventyret om den vidunderlige musik
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.