enda

Filmforsyningen

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Springet 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cykelmyggens far 2016 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Før solen går ned 2010 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Dyrk din egen flæskesteg 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvor ligger juleland? 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tak for sidst 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cirkustur 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen og græshoppen 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sofia - født 1901 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tegnedrengens værksted 1999 Produktionsselskab
Guide to Epileptic Seizures 1999 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tegnedrengenes værksted 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klods Hans 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fællesskab? En tegnefilm om Danmark 1998 Produktionsselskab
Epileptic Syndromes in Children 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Turen der gik i fisk 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nils Klim 1996 Produktionsselskab Arkiv film
Helmuth Olsens mave 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden 1-6 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den bedste af alle verdener 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Art Support 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mortens badebold 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Juleevangeliet 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Mellem to stole 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fuglene på Agerø 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyret om den vidunderlige musik 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
God nat - går verden i stå når jeg sover? 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Saksens billeder. En film om papirklip 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Guide to Epileptic Seizures 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sådan får man altså børn 1990 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ska' jeg på nu? 1989 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Glashjertet 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sex - en brugsanvisning for unge 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flasken 1986 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kedsomhedens gåde 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyret om den vidunderlige kartoffel 1985 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vand 6. Havfruen 1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vand 4. Martin og vandvejene 1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
1984 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vand 1-6 1984 Produktionsselskab Antologi
Gør noget smart [x4] 1982 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Det usynlige pattebarn 1982 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden i byen 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden rejser hjemmefra 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden vender hjem 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
[Legestue] Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nullermænd Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Epilepsi og bevidsthed Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Animation 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden
Speciel Omtale 1991 Odense Internationale Film Festival 1991 Eventyret om den vidunderlige musik
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.