enda

FilmGEAR ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Breeder 2020 I samarbejde med DK/Spillefilm
Hacker 2019 I samarbejde med DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Grøn top 2018 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Vildheks 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 I samarbejde med DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Comeback 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Void 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
Listen 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Koproducent DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Children’s Jury Award Best Feature Film 2019 Chicago Int. Children's Film Festival 2019 Hacker
Best Youth Film 2019 Amsterdam Cinekid 2019 Hacker
Bedste Film 2019 Stockholm Film Festival Junior 2019 Hacker
Sven Nykvist Cinematography Award 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
Fedeora Award Film Critic Assoc. 2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2014 Void
Bedste Film 2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.