enda

Finnish Film Foundation

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Borg 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tutti a casa - Al magt til folket? 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pixadores 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Forhandleren 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Girl and the Dogs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
American Vagabond 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shadow of the Holy Book 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den ukendte soldat 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 Malmö Nordisk Panorama 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Grand Prix 2018 Seoul, EBS International Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best International Film 2018 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Docsbarcelona 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Documentary Academy Award 2018 Warszawa, Against Gravity 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
SOS-Kinderdörfer weltweit prize 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
VIKTOR Main Competition International Doc 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
McBaine lange dokumentarfilm pris 2018 San Francisco Int. Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
2nd Prize for Best Documentary 2018 Hong Kong International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Golden Alexander Award 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
FIPRESCI Award best documentary 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Det Græske Parlaments Humanistiske Pris 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Dragon Award Best Nordic Documentary 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
IDFA First Apparance Award 2017 Amsterdam, IDFA 2017 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
NORDIC:DOX AWARD 2017 CPH:DOX 2017 Fanget i de fries land
Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2014 Void
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.