enda

Fridthjof Film

Selskabet er grundlagt af producer Ronnie Fridthjof i 2000. Fridthjof Film producerer tv-dokumentarserier, reklamefilm og dokumentarfilm - og siden 2008 også spillefilm.

Se mere på selskabets hjemmeside: www.f-film.com.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Production company DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Production company DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Production company DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Søstre 2016 Production company DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Production company Tv-serie
3 Fractures 2015 Production company DK/Kort fiktion
Skyggen af en helt 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Kolbøttefabrikken 2014 Production company DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Production company Tv-serie
Pixadores 2014 Production company U/Dokumentarfilm
Heartless 1 2014 Production company Tv-serie
Våbensmuglingen 2014 Production company
Heartless (oversigt) 2014 Production company Tv-serie
Lovebirds 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Alle for to 2013 Production company DK/Spillefilm
Shirley & Hinda - oprørske oldemødre 2013 Production company U/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
A-klassen 2012 Production company Tv-serie
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Sjit happens 2012 Production company Tv-serie
Over kanten 2012 Production company DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Production company DK/Spillefilm
The house inside her 2011 Production company DK/Kort fiktion
Rupture 2011 Production company DK/Kort fiktion
Kill 2011 Production company DK/Kort fiktion
Regnbueaber 2011 Production company DK/Kort fiktion
Do it Project 2011 Production company DK/Kort fiktion
Eddie 2011 Production company U/Spillefilm
Krigsministeren 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Udflugt 2010 Production company DK/Kort fiktion
Drengen, der ville i krig 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Skynd dig hjem 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Julefrokosten 2009 Production company DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Production company DK/Spillefilm
Far, far, krigsmand 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Æg & bacon 2009 Production company DK/Kort fiktion
Alliancen 2008 Production company DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Production company DK/Spillefilm
Solo 2007 Production company DK/Dokumentarfilm
Under bæltestedet 2006 Production company DK/Kort fiktion
Omars jul 2005 Production company Tv-serie
Haletudsen 2004 Production company DK/Kort fiktion
Tre på en motorcykel 2001 Production company DK/Kort fiktion
Lisas dag 1994 Production company DK/Kort fiktion
A woman in every town 1993 Production company DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Amnesty Award 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 The War Show - venner i krig
Special Omtale, Internationale Jury 2017 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2017 The War Show - venner i krig
Love & Change 2017 Istanbul Festival of Independent Films 2017 The War Show - venner i krig
Dragon Award for bedste Nordiske dokcumentarfilm 2017 Göteborg International Film Festival 2017 The War Show - venner i krig
Honorary Mention 2016 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2016 The War Show - venner i krig
Bedste Human Rights dokumentar pris 2016 Bergen International Film festival 2016 The War Show - venner i krig
Juryens Pris 2016 Venice Days 2016 The War Show - venner i krig
Audience Prize 2011 Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2011 Armadillo
Grierson Award for bedste dokumentarfilm 2010 London Film Festival 2010 Armadillo
Bedste dokumentarfilm 2010 Zürich Film Festival 2010 Armadillo
Grand Prix de la Semaine de la Critique 2010 Semaine de la Critique, Cannes 2010 Armadillo
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.