enda

Gaumont

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Edmond 2019 Produktionsselskab
Alt for kærligheden 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi ses deroppe 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ballerina 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den franske forbindelse 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paranoia 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Perfect Mothers 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kokken 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Julemandens lille hjælper 2010 Produktionsselskab
The Broken 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Trail 2006 Produktionsselskab
The Code 2002 Produktionsselskab
Just Visiting 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Le placard - ud af skabet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Me, Myself, I 2000 Produktionsselskab
De blodrøde floder 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeanne d' Arc 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hanuman - Abernes Tempel 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Le dîner de cons 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det femte element 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leon 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gæsterne kommer 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Atlantis 1991 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Dames galantes 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nikita 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Asterix - Operation Bautasten 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad er klokken? 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Roselyne og løverne 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Subway 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Police 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
En farlig forbindelse 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Les Daltons en cavale 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tillykke med kærligheden 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Og skibet sejler 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille bande 1983 Produktionsselskab
Månen i rendestenen 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sårede mand 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Parsifal 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Querelle 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Identifikation af en kvinde 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fortabte datters hjemkomst 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Loulou 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den røde pull-over 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Don Giovanni 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et spil om ære 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Knald, fald og revolution 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dødsdømt flygter 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
To i Paris 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
En kvinde forsvinder 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afgangstedet ved Wallon 1910 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
[Paa Sporet] 1910 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Liberty Belle Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Fotografering 2013 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2013 Only God Forgives
Sydney Film Prize 2013 Sydney Film Festival 2013 Only God Forgives
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.