enda

MEDIA Programme of the European Union

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Efterforskningen 2020 Med støtte fra Tv-serie
The House That Jack Built 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hingitaq - de fordrevne 2004 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018 Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.