enda

Metronome Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Min mor er pink 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Vi er de unge hjemløse 2016 Production company Dokumentarserie
Maj & Charlie 2008 Production company Tv-serie
Walter & Virginia 2006 Production company U/Spillefilm
Koma 2006 Production company DK/Kort fiktion
Ove Sprogøe - de største øjeblikke 2005 Production company DK/Dokumentarfilm
Perforama 2002 Production company Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Production company Tv-serie
Kissmeyer basic 2001 Production company Tv-serie
Den eneste ene 1999 Production company DK/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Production company DK/Kort fiktion
Hvornår kommer strygerne 1998 Production company
Ørnens øje 1997 Production company DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Production company DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Production company DK/Spillefilm
Ska' vi være kærester? 1996 Production company DK/Kort fiktion
Pigen med de grønne øjne 1995 Production company DK/Kort fiktion
Hjem til fem 1995 Production company Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Production company DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Production company Tv-serie
Roser og persille 1993 Production company DK/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Production company U/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Production company Tv-film
Som i himlen 1992 Production company U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Production company U/Spillefilm
Brønden 1992 Production company U/Spillefilm
Blændet 1992 Production company Tv-serie
Karlsvognen 1992 Production company DK/Spillefilm
The silent touch 1992 Production company U/Spillefilm
Portræt af: Lars von Trier 1991 Production company Tv-dokumentar
Drengene fra Sankt Petri 1991 Production company DK/Spillefilm
Giselle 1991 Production company DK/Dokumentarfilm
Farlig leg 1990 Production company DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Production company DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Production company DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Production company DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Production company DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Production company DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Production company DK/Kort fiktion
Peter von Scholten 1987 Production company DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Production company DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Production company DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Production company DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Production company DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Production company DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Production company DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Production company DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Production company DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Production company DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Production company DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Production company DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Production company DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Production company DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Production company DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Silver Arrow, Best Romantic Duet 2001 Faces of Love (Moscow) 2001 eneste ene
Bodil, Bedste Kvindelige Birolle 2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 eneste ene
Bodil, Bedste Danske Spillefilm 2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 eneste ene
Bodil, Bedste Kvindelige Skuespiller 2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 eneste ene
Robert, Bedste Originale Manus 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
Robert, Bedste Danske Spillefilm 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
Robert, Bedste Mandlige Hovedrolle 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
Robert, Bedste Kvindelige Hovedrolle 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
Robert, Bedste Kvindelige Birolle 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
Robert, Bedste Originale Musik 2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 eneste ene
2. Bedste Film 1999 Nuuk Nordic Film Festival 1999 eneste ene
Bodil, Bedste Mandlige Birolle 1992 Danske Filmkritikere bodil 1992 Drengene fra Sankt Petri
Robert, Bedste Kostumier 1992 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1992 Drengene fra Sankt Petri
Robert, Bedste Make Up 1992 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1992 Drengene fra Sankt Petri
Robert, Bedste Mandlige Birolle 1992 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1992 Drengene fra Sankt Petri
Bodil, Bedste Mandlige Hovedrolle 1983 Danske Filmkritikere bodil 1983 Der er et yndigt land
Bodil, Bedste Mandlige Birolle 1983 Danske Filmkritikere bodil 1983 Der er et yndigt land
Bodil, Bedste Danske Spillefilm 1983 Danske Filmkritikere bodil 1983 Der er et yndigt land
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.