enda

Metronome Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Min mor er pink 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vi er de unge hjemløse 2016 Produktionsselskab Dokumentarserie
Puk & Herman går i land 2013 Produktionsselskab Dokumentarserie
Piratjagten 2012 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Maj & Charlie 2008 Produktionsselskab Tv-serie
Kautokeino-opprøret 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Koma 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ove Sprogøe - de største øjeblikke 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Perforama 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Kissmeyer basic 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Den eneste ene 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Produktionsselskab
Hvornår kommer strygerne 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ska' vi være kærester? 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen med de grønne øjne 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjem til fem 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Roser og persille 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Produktionsselskab Tv-film
The silent touch 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karlsvognen 1992 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Brønden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blændet 1992 Produktionsselskab Tv-serie
Krigerens hjerte 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som i himlen 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Portræt af: Lars von Trier 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Drengene fra Sankt Petri 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Giselle 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Farlig leg 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Negerkys og labre larver 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.