enda

Posthus Teatret

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den milde smerte 2014 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Underkastelsen 2010 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
I Sylvias by 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Du levende 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terrorister 2003 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
En italiensk familie 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mureren 2002 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Fuglen og den fattige 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Majskyer 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livet for enhver pris 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Falkens øje 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Mor og søn 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natteblus 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Madame Butterfly 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maborosi 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Il toro - tyren 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brændt af solen 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Baby of Mâcon 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Der er sket noget 1993 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Livet begynder igen 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Daens 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvædetræets sol 1992 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Blondinen 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dingo 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prospero's books 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dejlig er jorden 1991 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Cabeza de vaca 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Truly, madly, deeply 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stationen 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den anden kreds 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Queen of hearts 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvor er min vens hus? 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kameliadamen 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tandem 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Beirut 1987 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Menneskets ensomme stemme 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice fra Eventyrland 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Derzu Uzala 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ulven 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den åbne mund 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Richard 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi bli'r ikke gamle sammen 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eglantine 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kærlighedshistorie 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elise eller det virkelige liv 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.