enda

Preben Frank Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Storstrømsbroen 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Johannes Larsen 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vent ikke for længe 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landsbykirken 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kampen mod Kræften 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vandet paa Landet 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nordens Husmoder Forbunds Stævne 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et borgerligt Ord 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad fatter gør 1945 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fra Danmarks Oldtid 1944 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Bort fra Byen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bornholm 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Italien 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.