enda

Profile Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Underverden II 2023 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Holy Spider 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Speak No Evil 2022 Producent DK/Spillefilm
Festen er aflyst - 1:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
The Middle Man 2021 Koproducent U/Spillefilm
Kamikaze (Oversigt) 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Sex - sæson 2 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Fogedretten 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Krzysztof og det kosmiske tilfælde - 8:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Hjem - 7:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Efterladt bagage - 5:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Happy white day - 4:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Pancake Syrup - 6:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Flight Mode - 3:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Før og efter - 2:8 2021 Produktionsselskab Tv-serie
Fogedretten 1:6 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Producent Fiktionsserie
Sex (Oversigt) 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Producent Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Producent Fiktionsserie
Mælkekrigen 2019 Koproducent U/Spillefilm
Giraffe 2019 Koproducent U/Spillefilm
Valhalla 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Koproducent U/Spillefilm
3 ting 2017 Producent DK/Spillefilm
Underverden 2017 Producent DK/Spillefilm
Uro 2017 Producent DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Producent DK/Spillefilm
Bertram finder hjem 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et knæk 2016 Producent DK/Kort fiktion
Shelley 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Riders 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Blandt mænd og får 2015 Koproducent U/Spillefilm
Paris of the North 2014 Koproducent U/Spillefilm
Weekendfar 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mops & Ollie 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dit navn skrevet i bølger Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
2nd Prize in the Live-Action Feature Film 2020 Chicago Int. Children's Film Festival 2020 Valhalla
Luna Plina 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Shelley
2. pris for bedste kortfilm 2015 Giffoni Film Festival 2015 Lukas & The Aspies
Bedste Kortfilm 2013 Giffoni Film Festival 2013 Weekendfar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.