enda

Profile Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
3 ting 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Underverden 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Uro 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bertram finder hjem 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Shelley 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et knæk 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Riders 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Blandt mænd og får 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paris of the North 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Weekendfar 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mops & Ollie 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Luna Plina 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Shelley
2. pris for bedste kortfilm 2015 Giffoni Film Festival 2015 Lukas & The Aspies
Bedste Kortfilm 2013 Giffoni Film Festival 2013 Weekendfar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.