enda

StudioCanal

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Det sidste brev fra din elsker 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pavarotti 2020 Produktionsselskab
Cold Pursuit 2019 Producent U/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 I samarbejde med Tv-serie
Den store stygge ræv og alle hans venner 2018 Producent U/Spillefilm
Guernseys litterære kartoffeltærteklub 2018 Producent U/Spillefilm
Friheden 2018 I samarbejde med Tv-serie
Hulemanden sten 2018 Producent U/Spillefilm
Sidste stop 2018 Producent U/Spillefilm
Vores vingård i Bourgogne 2017 Producent U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 I samarbejde med Tv-serie
I min datters navn 2017 Producent U/Spillefilm
Paddington 2 2017 Producent U/Spillefilm
Bigfoot Junior 2017 Producent U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Producent U/Spillefilm
We Are Your Friends 2015 Producent U/Spillefilm
Heidi 2015 Producent
Krigen 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
F for Får - Filmen 2015 I samarbejde med U/Spillefilm
Non-Stop 2014 I samarbejde med U/Spillefilm
Paddington 2014 I samarbejde med U/Spillefilm
I Give it a Year 2013 I samarbejde med U/Spillefilm
Sightseers 2012 I samarbejde med U/Spillefilm
Attack the block 2012 I samarbejde med U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 I samarbejde med U/Spillefilm
Franske forviklinger 2010 Producent U/Spillefilm
Hot fuzz 2007 Producent U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Producent U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Producent U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Producent U/Spillefilm
Shaun of the Dead 2004 Producent
Ned Kelly 2003 Producent U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Producent U/Spillefilm
Balzac og den lille kinesiske skrædderinde 2002 Producent U/Spillefilm
Guruen 2002 Producent U/Spillefilm
Ali G Indahouse 2002 Producent U/Spillefilm
Vidocq 2001 Producent U/Spillefilm
Pigen fra Paris 2001 Producent U/Spillefilm
Bully 2001 Producent U/Spillefilm
Intimacy 2001 Producent U/Spillefilm
Sex & Lucia 2001 Producent U/Spillefilm
Marie-Line 2000 Producent U/Spillefilm
The Weight of Water 2000 Producent U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Peace Film Prize 2016 München International Film Festival 2016 Krigen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.