enda
Selskab

StudioCanal

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Back to Black 2024 Produktionsselskab
What's Love Got to Do with It? 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ernest og Celestine: Rejsen til Vrøvlistan 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marlowe 2023 Produktionsselskab
Retribution 2023 Produktionsselskab
The Old Oak 2023 Produktionsselskab
Cat Person 2023 Produktionsselskab
The Electrical Life of Louis Wain 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elvira 2022 I samarbejde med Tv-serie
Det sidste brev fra din elsker 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pavarotti 2020 Produktionsselskab
Gidseltagningen II 2019 I samarbejde med Tv-serie
Cold Pursuit 2019 Producent U/Spillefilm
Den store stygge ræv og alle hans venner 2018 Producent U/Spillefilm
Guernseys litterære kartoffeltærteklub 2018 Producent U/Spillefilm
Friheden 2018 I samarbejde med Tv-serie
Hulemanden sten 2018 Producent U/Spillefilm
Sidste stop 2018 Producent U/Spillefilm
Bigfoot Junior 2017 Producent U/Spillefilm
I min datters navn 2017 Producent U/Spillefilm
Paddington 2 2017 Producent U/Spillefilm
Vores vingård i Bourgogne 2017 Producent U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 I samarbejde med Tv-serie
Robinson Crusoe 2016 Producent U/Spillefilm
We Are Your Friends 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
F for Får - Filmen 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigen 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Heidi 2015 Producent
Paddington 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Non-Stop 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Give It a Year 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Last Exorcism Part II 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sightseers 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Attack the Block 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Awakening 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chloe 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hot Fuzz 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shaun of the Dead 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ned Kelly 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Balzac og den lille kinesiske skrædderinde 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guruen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ali G Indahouse 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vidocq 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen fra Paris 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bully 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Intimacy 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sex & Lucia 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marie-Line 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Weight of Water 2000 Producent U/Spillefilm