enda

Sunrise Film Distribution

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
En rationel løsning 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Almanya - velkommen til Tyskland 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tamara Drewe 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The trip 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sound of noise 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Louise-Michel 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Onkel Boonmee som kan huske sine tidligere liv 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
In the Loop 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Faustas perler 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kongen af ping pong 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thirst 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Når kirsebærtræerne blomstrer 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Three monkeys 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englen 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kujoner 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Delirious 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den man elsker 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Séraphine 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
All my friends are leaving Brisbane 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Købmanden i Provence 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mig og Yngve 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
La Bohème 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Il divo 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Paranoid Park 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
2 dage i Paris 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Karamel 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
En hemmelighed 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Couscous 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magtens rus 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Reprise 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Half Nelson 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Uskyld 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sherrybaby 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Offside 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min bedste ven 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tuyas ægteskab 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kunsten at tænke negativt 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søn 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stille liv 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Water 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frozen land 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Look both ways 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Next Door 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ni liv 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lemming 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store stilhed 2005 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
The secret life of words 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hjem, kære hjem! 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min lange rejse 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
A bittersweet life 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min ven Machuca 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ariels verden 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Land of plenty 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire nuancer af brun 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Darwins mareridt 2004 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
My summer of love 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Palindromer 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mig og min søster 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Monsieur Ibrahim og Koranens blomster 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Godmorgen, nat 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Husk mig nu 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Balzac og den lille kinesiske skrædderinde 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smertende nat 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
8 1/2 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.