enda

Sveriges Television

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Tømmerflåden 2018 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kæmpen 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sameblod 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Springfloden 2016 Produktionsselskab Tv-serie
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Martha & Niki 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Miraklet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De sorte pantere 1967-1975 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fjällbackamorden: Vänner för livet 2013 Produktionsselskab Tv-film
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Produktionsselskab Tv-film
Hinsehäxan 2012 Produktionsselskab Tv-film
Odjuret 2011 Produktionsselskab Tv-film
Simon 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
WikiRebels: The Documentary 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De halvt dolda 2009 Produktionsselskab Tv-serie
Selma 2008 Produktionsselskab Tv-film
Lögnens pris 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Coachen 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Lasermannen 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Eiffeltornet 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Krøniken 2004 Produktionsselskab Tv-serie
Fire nuancer af brun 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den 5. kvinde 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Livshunger 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Det brænder! 2002 Produktionsselskab
Fru Marianne 2001 Produktionsselskab Tv-film
2000 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Labyrinten 2000 Produktionsselskab Tv-serie
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Chock. Liftarflickan 1997 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Triers element 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Se døden... 1991 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den tavse krig 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyrlandet 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bödeln och skökan 1986 Produktionsselskab Tv-film
Kedsomhedens gåde 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Strindberg - et liv 1985 Produktionsselskab Tv-serie
Homo Aquatilis 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oscar - 3 dele Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I det vita rummet Produktionsselskab U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.