enda

Sveriges Television

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Drømmeprins 2021 Koproducent U/Dokumentarfilm
Abestjernen 2021 Koproducent U/Spillefilm
Tømmerflåden 2018 Koproducent U/Dokumentarfilm
Kæmpen 2017 I samarbejde med U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Koproducent U/Spillefilm
The Square 2017 Koproducent U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 I samarbejde med U/Spillefilm
Sameblod 2016 Koproducent U/Spillefilm
Springfloden 2016 Producent Tv-serie
De standhaftige 2016 I samarbejde med DK/Spillefilm
Martha & Niki 2015 Koproducent U/Dokumentarfilm
Miraklet 2014 Koproducent DK/Spillefilm
De sorte pantere 1967-1975 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Fjällbackamorden: Vänner för livet 2013 Koproducent Tv-film
Ai Weiwei The Fake Case 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Koproducent Tv-film
Hinsehäxan 2012 Producent Tv-film
Odjuret 2011 Producent Tv-film
Simon 2011 Koproducent U/Spillefilm
WikiRebels: The Documentary 2010 Producent Tv-dokumentar
De halvt dolda 2009 Producent Tv-serie
Selma 2008 Producent Tv-film
Lögnens pris 2007 Producent Tv-serie
Lasermannen 2005 Producent Tv-serie
Coachen 2005 Producent Tv-serie
Fire nuancer af brun 2004 Koproducent U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Koproducent U/Kort fiktion
Krøniken 2004 Koproducent Tv-serie
Den 5. kvinde 2002 Koproducent Tv-serie
Livshunger 2002 Koproducent Tv-serie
Det brænder! 2002 Koproducent
Fru Marianne 2001 Koproducent Tv-film
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Koproducent U/Spillefilm
Labyrinten 2000 Producent Tv-serie
The working of Utopia 2000 Producent U/Dokumentarfilm
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Producent U/Dokumentarfilm
Chock. Liftarflickan 1997 Producent U/Kort fiktion
Potatishandlaren 1996 Producent Tv-film
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Producent U/Kort fiktion
Triers element 1991 Producent Tv-dokumentar
Se døden... 1991 Producent U/Dokumentarfilm
Den tavse krig 1990 Producent DK/Dokumentarfilm
Eventyrlandet 1988 Producent U/Dokumentarfilm
Kunglig toilette 1986 Producent Tv-film
Bödeln och skökan 1986 Producent Tv-film
Kedsomhedens gåde 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Strindberg - et liv 1985 Producent Tv-serie
Homo Aquatilis 1984 Producent DK/Dokumentarfilm
Alfons Åberg 2 - Alfons Åberg og hemmelige Svipper 1980 Producent Tv-film
På jordens baksida 1972 Producent Tv-serie
Oscar - 3 dele Med støtte fra DK/Kort fiktion
I det vita rummet Med støtte fra U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.