enda

Thura Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ketchup-effekten 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Silkevejen 2004 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Produktionsselskab Tv-film
Ørkenens juvel 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Under overfladen 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Produktionsselskab Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Farligt venskab 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Nattevagten 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Før Nattevagten 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Noves Vision - Best Film 2009 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2009 Fri os fra det onde
Bedste Film 2008 Jerusalem Int. Film Festival 2008 Uden for kærligheden
Bedste børnefilm 2008 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2008 Vikaren
Acknowledgement 2008 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2008 Vikaren
Acknowledgement 2008 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2008 Vikaren
Publikums Prisen 2008 TIFF Kids 2008 Vikaren
Speciel Mention 2008 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2008 Vikaren
Børnejuryens 1. Pris 2007 Oulu Int. Children's Film Festival 2007 Vikaren
Publikumspris 2007 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2007 Uden for kærligheden
Økumeniske pris 2007 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2007 Uden for kærligheden
Biografejernes anbefaling 2007 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2007 Uden for kærligheden
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2007 Malmö, BUFF 2007 Vikaren
Int. Kirke Pris 2007 Malmö, BUFF 2007 Vikaren
Digi@ward 2002 Hamburg FilmFest GmbH 2002 Gamle mænd i nye biler
Cinekid Film Award 1998 Amsterdam Cinekid 1998 Når mor kommer hjem...
Publikumspris 1995 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 1995 Nattevagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.