enda

TV 2 Norge

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Congo 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Modus 2015 Produktionsselskab Tv-serie
1864 2014 Produktionsselskab Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drone 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.