enda

TV2 Zulu

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Perfekte steder 2017 Distributionsselskab Tv-serie
Lillemand 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Den magiska doktorn 2013 Distributionsselskab Tv-serie
Radio Karen 2011 Distributionsselskab Tv-serie
Den 2. side 2010 Distributionsselskab Tv-serie
Hvor fanden er Herning? 2009 Distributionsselskab Tv-serie
Kristian 2009 Distributionsselskab Tv-serie
Jul for begyndere 2008 Produktionsselskab
Slemme slemme piger 2008 Produktionsselskab
Mr. Poxycat & Co. 2007 Distributionsselskab Tv-serie
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Produktionsselskab, Tv-serie
Klovn 2005 Distributionsselskab Tv-serie
Kissmeyer Basics 2004 Produktionsselskab
Valde & Theo 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.