enda

UR

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
I Walk 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hunting for Hedonia 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fugledrengen 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fanget i de fries land 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
NORDIC:DOX AWARD 2017 CPH:DOX 2017 Fanget i de fries land
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.