enda

Wild Bunch

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Danserinden 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rodin 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg, Daniel Blake 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nocturama 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jackie 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Angel's Share 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Asterix & Obelix og briterne 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Enemy's Enemy 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Djævelens advokat 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Persona non grata 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Fotografering 2013 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2013 Only God Forgives
Sydney Film Prize 2013 Sydney Film Festival 2013 Only God Forgives
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.