enda

Zentropa Real

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ambassadøren 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Testamentet - Tage Schou Hansen 2005 Produktionsselskab
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guerrilla girl 2005 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Get a Life 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
United States of Afganistan 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
American short 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nathanial Wallich & Botanikkens Imperium 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Through darkness 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dogville Confessions 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De fem benspænd 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flash of a Dream 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Angeli 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
von Triers 100 øjne 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The ConScience Award 2012 Leuven, Docville 2012 Ambassadøren
Grand Prix 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 De fem benspænd
FIPRESCI Jury Prize 2004 Zagreb Motovun Film Festival 2004 De fem benspænd
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.