Aktuelle kort- og dokumentarfilm

PULS (SÆSON 2) / TV2 PLAY / 6. DECEMBER

Vennegruppen bliver sat på den ultimative prøve, da dystre planer bliver lagt. Aldrig før har det været så svært, at være sig selv – at tro på sig selv...
Et forhastet kys mellem Bastian og Samir sætter en brat stopper for festen, og kickstarter et skræmmende magtspil mellem vennerne. Bastian føler sig pludselig fuldstændig alene og skrøbelig som aldrig før. Erik gør alt for at øge sin position og får hjælp fra den konfliktsøgende Oliver og hans kriminelle venner. Alt for sent forstår Adam, hvilken ”ven” Erik i virkeligheden er og pludselig er Samir et jaget bytte. Vil de før så tætte venner, kunne se hinanden i øjnene igen, og turde tro på hinanden – og tro på sig selv? Tør de være lige præcis dem de er – eller er tilliden og fortroligheden brudt for altid?

Instruktør Mette Føns  Producer  Maria Stevnbak Westergreen

 

7 YEARS OF LUKAS GRAHAM / Biografen / 5. november

Over syv år følger filmen sangeren Lukas Forchhammers vej til succes, hans indre dæmoner og splittelsen bag facaden. Det enorme internationale hit 7 Years er skrevet om den ubærlige smerte, som følger med det pludselige tab af Lukas’ far. Hittet fører til en succes og berømmelse, der på én og samme tid er Lukas’ største drøm og værste mareridt. Lukas har altid følt sig som en superstjerne, men med succesen fra 7 Years følger en enorm fanskare og offentlig interesse, som konstant minder ham om hans eget tab, sorg og smerte. Mens karrieren er på sit højeste, forsøger Lukas sig med at starte en familie, og nye uventede udfordringer opstår.

Instruktør René Sascha Johannsen Producer Sara Stockmann

Denne side indeholder en premierekalender med aktuelle danske kort- og dokumentarfilm, der har dansk premiere på enten en festival, i biografen eller på tv i den kommende tid. Alle filmene på listen har modtaget produktions-, koproduktions- og/eller lanceringsstøtte fra Det Danske Filminstitut. Premierelisten er vejledende og baseret på informationer, der tilgår Filminstituttet. Vi anbefaler, at man søger oplysningerne bekræftet hos filmens producent, distributør eller tv-station.

Opdateret  30. november 2020

Kontakt

Louise Haugstrup Jensen 
Lanceringskonsulent
Tlf. +45 5125 5137 
louisehj@dfi.dk