Miriam Nørgaard

/F. 1968

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Tom of Finland 2017 Co-producer U/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Co-producer (Danmark) U/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Ghettodrengen 2012 Konsulent (DFI) DK/Dokumentarfilm
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Bora Bora 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
The house inside her 2011 Producer DK/Kort fiktion
Rupture 2011 Producer DK/Kort fiktion
Kill 2011 Producer DK/Kort fiktion
Regnbueaber 2011 Producer DK/Kort fiktion
Eddie 2011 Associate producer U/Spillefilm
Do it Project 2011 Producer DK/Kort fiktion
Doxwise 2 2009 Konsulent (DFI) DK/Dokumentarfilm
Blinde engle 2007 Klip DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Klip DK/Spillefilm
Sprækker 2005 Klip DK/Kort fiktion
Askepop - the Movie 2003 Klip DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Klip DK/Spillefilm
Zafir 2003 Klip DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Klipper DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Klip DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Glistrup 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Kat 2001 Klip DK/Spillefilm
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Klip DK/Kort fiktion
Herretoilettet 2001 Manus DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Klip Tv-serie
Udenfor 2000 Klip DK/Kort fiktion
Tøser + drengerøve 1998 Klip DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Klip DK/Spillefilm
Drengen i himlen 1997 Klip DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Klip Tv-film
Sandhedens time 1995 Klip DK/Kort fiktion
De nøgne træer 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Dragon Award for bedste Nordiske dokcumentarfilm 2017 Göteborg International Film Festival 2017 The War Show - venner i krig
Grand Jury Award 2017 Geneve, Forum on Human Rights 2017 The War Show - venner i krig
Best Feature Film 2017 Murcia, Festival Internacional de Cine de Murcia 2017 The War Show - venner i krig
Special Omtale, Internationale Jury 2017 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2017 The War Show - venner i krig
Love & Change:
Obaidah Zytoon
Miriam Nørgaard
Andreas Dalsgaard
2017 Istanbul Festival of Independent Films 2017 The War Show - venner i krig
Bedste danske dokumentarfilm:
Obaidah Zytoon
Miriam Nørgaard
Andreas Dalsgaard
2017 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2017 The War Show - venner i krig
Amnesty Award 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 The War Show - venner i krig
Best Use of Footage in a Factual Production:
Obaidah Zytoon
Fridthjof Film A/S
Miriam Nørgaard
Andreas Dalsgaard
2017 London FOCAL International Awards 2017 The War Show - venner i krig
Juryens Pris 2016 Venice Days 2016 The War Show - venner i krig
Bedste Human Rights dokumentar pris 2016 Bergen International Film festival 2016 The War Show - venner i krig
Studenter Juryens Pris 2016 Paris, Signes de Nuit Bangkok 2016 The War Show - venner i krig
Honorary Mention:
Obaidah Zytoon
Miriam Nørgaard
Andreas Dalsgaard
2016 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2016 The War Show - venner i krig
Best Documentary Award:
Obaidah Zytoon
Fridthjof Film A/S
Miriam Nørgaard
Andreas Dalsgaard
2016 Paris, Signes de Nuit Bangkok 2016 The War Show - venner i krig
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Hamburg FilmFest GmbH 07-12-2017 The War Show - venner i krig
Malmö Nordisk Panorama 16-09-2017 The War Show - venner i krig
Dokufest Prizren 04-08-2017 The War Show - venner i krig
Wellington - New Zealand Film Festival 20-07-2017 The War Show - venner i krig
Sydney Film Festival 07-06-2017 The War Show - venner i krig
Göteborg International Film Festival 31-05-2017 The War Show - venner i krig
Warszawa, Against Gravity 12-05-2017 The War Show - venner i krig
München Documentary Festival 04-05-2017 The War Show - venner i krig
Linz, Crossing Europe Film Festival 25-04-2017 The War Show - venner i krig
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 20-04-2017 The War Show - venner i krig
Hong Kong International Film Festival 11-04-2017 The War Show - venner i krig
Geneve, Forum on Human Rights 10-03-2017 The War Show - venner i krig
Tempo Dokumentärfestival 06-03-2017 The War Show - venner i krig
Prague, One World Human Rights Film Festival 06-03-2017 The War Show - venner i krig
Murcia, Festival Internacional de Cine de Murcia 06-03-2017 The War Show - venner i krig
Thessaloniki Documentary Festival 03-03-2017 The War Show - venner i krig
Columbia, True/False Film Festival 02-03-2017 The War Show - venner i krig
ZagrebDox 26-02-2017 The War Show - venner i krig
Istanbul Festival of Independent Films 16-02-2017 The War Show - venner i krig
Göteborg International Film Festival 27-01-2017 The War Show - venner i krig
Dubai International Film Festival 07-12-2016 The War Show - venner i krig
Paris, Signes de Nuit 24-11-2016 The War Show - venner i krig
Amsterdam, IDFA 16-11-2016 The War Show - venner i krig
Tallinn Black Nights Film Festival 11-11-2016 The War Show - venner i krig
Leipzig Festival for Documentary and Animation 31-10-2016 The War Show - venner i krig
Mumbai Film Festival 20-10-2016 The War Show - venner i krig
Warszawa, Against Gravity 16-10-2016 The War Show - venner i krig
London Film Festival 07-10-2016 The War Show - venner i krig
Reykjavik Film Festival 29-09-2016 The War Show - venner i krig
Bergen International Film festival 20-09-2016 The War Show - venner i krig
Toronto International Film Festival 08-09-2016 The War Show - venner i krig
Venice Days 31-08-2016 The War Show - venner i krig
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Skyggen af en helt
Reykjavik Film Festival 24-09-2015 Våbensmuglingen
London Raindance Film Festival 23-09-2015 Våbensmuglingen
Warszawa, Against Gravity 09-05-2015 Våbensmuglingen
Leuven, Docville 01-05-2015 Våbensmuglingen
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 23-04-2015 Våbensmuglingen
Paris, Festival L'Europe autour de l'Europe 16-03-2015 Våbensmuglingen
ZagrebDox 23-02-2015 Våbensmuglingen
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 27-01-2015 Våbensmuglingen
Göteborg International Film Festival 23-01-2015 Våbensmuglingen
Beijing, iDOCS Int. Documentary Forum 12-12-2014 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Amsterdam, IDFA 19-11-2014 Våbensmuglingen
CPH:DOX 06-11-2014 Våbensmuglingen
Anthropology Film Festival Pärnu 14-07-2014 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Budapest, Verzio Documentary Film Festival 05-11-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 06-06-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Warszawa, Against Gravity 10-05-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 02-05-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 25-04-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Stockholm Film Festival Junior 15-04-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Göteborg International Film Festival 25-01-2013 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Amsterdam, IDFA 14-11-2012 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412