Michael Haslund-Christensen

/F. 1965

Producer og instruktør, født 1965 i København. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 1993. Debuterede i 1988 som instruktør og producer med "I Nansens fodspor over Indlandsisen", der var en eksakt rekonstruktion af Nansens første ekspedition over Indlandsisen i 1888.

1993-96 ansat som spillefilmproducer på Metronome Film. Etablerede i 1996 Haslund Film, som har produceret en bred vifte af dokumentarfilm. Fra august 2005 - august 2010 var Michael Haslund filmkonsulent for dokumentarfilm på Det Danske Filminstitut, hvor han støttede omkring 20 film årligt og udviklede endnu flere.

Haslund har specialiseret sig i at producere og filme i specielt arktiske og asiatiske regioner og engagerede sig i 2011 i Nordøstgrønland Ekspeditionen 2011, som går til det nordøstgrønlandske fjordsystem og naturreservaterne omkring Ella Ø, Kong Oscar og Kejser Franz Joseph fjord.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Great Game 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Producer DK/Spillefilm
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Producent Dokumentarserie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Manusforfatter DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Executive producer DK/Dokumentarfilm
The prize of the Pole 2006 Producent DK/Dokumentarfilm
Larger than life 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jeg hed Sabina Spielrein 2002 Co-producer U/Dokumentarfilm
Pigen i havnen 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Råt for usødet 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
FCK - sidste chance 1998 Producer DK/Dokumentarfilm
Ørnens øje 1997 Producer DK/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Co-executive producer U/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Producer DK/Spillefilm
Under New York 1996 Producer DK/Dokumentarfilm
Bulldozer 1993 Producer DK/Kort fiktion
Tre små historier 1993 Producer DK/Kort fiktion
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Grand Prix 2013 Trento Int. Film festival of Mountains 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Special Mention 2013 Camden Int. Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Waterloo Historic Film Festival 20-10-2016 Guldkysten
Cleveland International Film Festival 30-04-2016 Guldkysten
Miami International Film festival 04-03-2016 Guldkysten
Chennai International Film Festival 10-12-2015 Guldkysten
Torino International Film Festival 20-11-2015 Guldkysten
Stockholm International Film Festival 11-11-2015 Guldkysten
Lithuania Scanorama Film Forum 05-11-2015 Guldkysten
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2015 Guldkysten
Moscow EFP Westwind FF 21-10-2015 Guldkysten
Adelaide International Film Festival 15-10-2015 Guldkysten
London Film Festival 07-10-2015 Guldkysten
Reykjavik Film Festival 24-09-2015 Guldkysten
Bergen International Film festival 23-09-2015 Guldkysten
Helsinki Film Festival 17-09-2015 Guldkysten
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 15-08-2015 Guldkysten
Karlovy Vary International Film Festival 03-07-2015 Guldkysten
ZagrebDox 23-02-2014 Ekspeditionen til verdens ende
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 10-12-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Braunschweig International Film Festival 27-11-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 13-11-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Leeds Int. Film Festival 08-11-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Lithuania Scanorama Film Forum 07-11-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 06-11-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Lübeck, Nordische Filmtage 30-10-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Bergen International Film festival 23-10-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Adelaide International Film Festival 10-10-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 02-10-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Reykjavik Film Festival 26-09-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Vancouver International Film Festival 26-09-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Camden Int. Film Festival 26-09-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Malmö Nordisk Panorama 20-09-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Dokufest Prizren 17-08-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Moscow, My Planete Film Festival 01-08-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Traverse City Film Festival 30-07-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Karlovy Vary International Film Festival 28-06-2013 Ekspeditionen til verdens ende
München International Film Festival 28-06-2013 Ekspeditionen til verdens ende
SilverDocs AFI Documentary Festival 19-06-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Los Angeles Film Festival 13-06-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Telluride Mountain Film 24-05-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Warszawa, Against Gravity 10-05-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Leuven, Docville 03-05-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Trento Int. Film festival of Mountains 27-04-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 25-04-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Nyon, Visions du Réel 19-04-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Trondheim Kosmorama International Film Festival 15-04-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Durham, Full Frame 04-04-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Thessaloniki Documentary Festival 15-03-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Columbia, True/False Film Festival 28-02-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Göteborg International Film Festival 25-01-2013 Ekspeditionen til verdens ende
Berlin One World Human Rights Film Festival 17-11-2004 The wild east - portræt af en storbynomade
Bratislava, One World International Film Festival 20-10-2004 The wild east - portræt af en storbynomade
Prague, One World Human Rights Film Festival 15-04-2004 The wild east - portræt af en storbynomade
New York Museum of Modern Art 11-12-2003 The wild east - portræt af en storbynomade
Jihlava International Documentary Film Festival 23-10-2003 The wild east - portræt af en storbynomade
Nyon, Visions du Réel 26-04-2003 The wild east - portræt af en storbynomade
Torino Infinity Festival 05-04-2003 The wild east - portræt af en storbynomade
Paris Festival de Programmes Audiovisuels. FIPA 21-01-2003 The wild east - portræt af en storbynomade
Uppsala Int. Short Film Festival 21-10-2002 The wild east - portræt af en storbynomade
Leipzig Festival for Documentary and Animation 15-10-2002 The wild east - portræt af en storbynomade
Tempo Dokumentärfestival 11-10-2002 The wild east - portræt af en storbynomade
Oulu Nordisk Panorama 24-09-2002 The wild east - portræt af en storbynomade
Göteborg International Film Festival 25-01-2002 The wild east - portræt af en storbynomade
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412