Pelle Folmer

Producer.

Pelle Folmer har blandt andet produceret flere af instruktør Kira Richards Hansens kortfilm som "Fucking tøs" (2012), der deltog på flere internationale festivaler, "Rodløs" (2014) og "Genkendelsen" (2017), samt været producerassistent på Lotte Svendsens børneeventyr "Sikke et cirkus" (2017).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Genkendelsen 2017 Producer DK/Kort fiktion
Sikke et cirkus 2017 Ungt ægtpar DK/Spillefilm
Cykelmyggens far 2016 Klipper Tv-dokumentar
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Genstart 2016 Producer DK/Kort fiktion
Udkantsdreng 2015 Producer DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Producer DK/Kort fiktion
Lubich & Davidsen 2014 Producer DK/Kort fiktion
Krigskampagnen 2013 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
En gang 2013 Producer DK/Kort fiktion
Fucking tøs 2012 Producer DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 2011 Avid koordinering DK/Spillefilm
Zomedy 2011 Postproducer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Teknisk koordinator DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Prag 2006 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Inden frosten 2005 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Truslen 2004 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Postproducer DK/Kort fiktion
Fruen på Hamre 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Avid-tekniker U/Spillefilm
Vildspor 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Avid-konsulent DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Avid-assistent U/Spillefilm
Mendel 1997 Avid-tekniker U/Spillefilm
De største helte 1996 Avid-assistent DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Avid-assistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Region Skånes kortfilmspris 2013 Malmö, BUFF 2013 Fucking tøs
Best Short Fiction 2013 Costa Rica International Film Festival 2013 Fucking tøs
Best Short Fiction 2013 Gijon International Film Festival 2013 Fucking tøs

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
BUSTER 12-09-2014 Fucking tøs
Kulturmøde Mors 21-08-2014 Fucking tøs
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 12-03-2014 Fucking tøs
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 01-12-2013 Fucking tøs
Leuven Short Film Festival 29-11-2013 Fucking tøs
Gijon International Film Festival 15-11-2013 Fucking tøs
Leeds Int. Film Festival 08-11-2013 Fucking tøs
Lübeck, Nordische Filmtage 30-10-2013 Fucking tøs
Amsterdam Cinekid 16-10-2013 Fucking tøs
MIX COPENHAGEN | LesbianGayBiTrans FF 04-10-2013 Fucking tøs
Bristol Brief Encounters Short Film Festival 17-09-2013 Fucking tøs
Odense Internationale Film Festival 26-08-2013 Fucking tøs
Perth Revelation Film Festival 04-07-2013 Fucking tøs
Costa Rica International Film Festival 28-06-2013 Fucking tøs
Hamburg Kinderfilmfestival 02-06-2013 Fucking tøs
Cannes, Marché du Film 15-05-2013 Fucking tøs
Malmö, BUFF 11-03-2013 Fucking tøs
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412