Sven Gyldmark

1904-1981

Komponist. Født 21/4 1904, død 5/10 1981 - 77 år gammel.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Styrmand Karlsens flammer 1979 Musik Tv-film
Sønnen fra Vingården 1975 Musik DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Musik DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Musik DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Musik DK/Spillefilm
Far til fire i højt humør 1971 Musik DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Musik DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Musik DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Musik DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Musik DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Musik DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Musik DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Musik DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Musik DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Musik DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Musik DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Musik DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Musik DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Musik DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Musik DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Musik DK/Spillefilm
Cirkusrevyen 67 1967 Musik DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Musik DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Musik DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Musik DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Musik DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Musik DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Musik DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Musik DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Musik DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Musik DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Musik DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Musik DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Musik DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Musik DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Musik DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Musik DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Arrangement DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Musik DK/Spillefilm
Sikke'n familie 1963 Musik DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Musik DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Musik DK/Spillefilm
Det stod i avisen 1962 Musik DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Musik DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Musik DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Musik DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Musik DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Musik DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Musik DK/Spillefilm
Peters baby 1961 Musik DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Musik DK/Spillefilm
Far til fire med fuld musik 1961 Musik DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Musik DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Musik U/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Musik DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Musik DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Musik DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Musik DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Musik DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Musik DK/Spillefilm
Onkel Bill fra New York 1959 Musik DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Musik DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Musik DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Musik DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Musik DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Musik DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Musik DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Musik DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Musik DK/Spillefilm
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Musik DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Musik DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Musik DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Musik DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Musik DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Musik DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Musik DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Musik DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Musik DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Musik DK/Spillefilm
Lutter løjer 1957 Musik Antologi
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Musik DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Musik DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Musik DK/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Musik DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Musik DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Musik DK/Spillefilm
Et sogn søger sammen 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
Der kom en dag 1955 Musik DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Musik DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Musik DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Musik DK/Spillefilm
Fy og Bi på Eventyr 1955 Musik Antologi
Mod og mandshjerte 1955 Musik DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Musik DK/Spillefilm
Tre finder en kro 1955 Musik DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Musik DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Musik DK/Spillefilm
Glade dage 1954 Musik Antologi
Hendes store aften 1954 Musik DK/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Musik DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Musik DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Musik DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Musik DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Musik DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Musik DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Musik DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Musik DK/Spillefilm
Min søn Peter 1953 Musik DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Musik DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 Musik DK/Spillefilm
Her er vi igen 1952 Musik Antologi
Avismanden 1952 Musik DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Musik DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Musik DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Musik DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Musik DK/Spillefilm
Hold fingrene fra mor 1951 Musik DK/Spillefilm
Dorte 1951 Musik DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Musik DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Musik DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 Musik DK/Kort fiktion
Det sande ansigt 1951 Musik DK/Spillefilm
Vores fjerde Far 1951 Musik DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Musik DK/Spillefilm
Bag de røde porte 1951 Musik DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Musik DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Musik DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Musik DK/Spillefilm
I gabestokken 1950 Musik DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Musik DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Musik DK/Spillefilm
Det gælder os alle 1949 Musik DK/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Musik DK/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1949 Musik DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Musik DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Musik DK/Spillefilm
Værelse søges 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Stjerneskud 1947 Orkester DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Musik DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Musik DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Musik DK/Spillefilm
Jag älskar dig, Karlsson! 1947 Musik U/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Musik DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Musik DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Musik DK/Spillefilm
Onsdagsväninnan (Alice O'Fredericks/Sture Lagerwall, SE, 1946) 1946 Musik U/Spillefilm
De røde Enge 1945 Musik DK/Spillefilm
Affæren Birte 1945 Musik DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Musik DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Musik DK/Spillefilm
Klingende toner 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Ferd'nand paa Bjørnejagt 1945 Musik DK/Kort fiktion
Stamgæstens Middag 1945 Musik DK/Reklamefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Musik DK/Spillefilm
Ferd'nand paa Fisketur 1944 Musik DK/Kort fiktion
Det kære København 1944 Musik DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Musik DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Musik DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Musik DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Musik DK/Spillefilm
Drama paa Slottet 1943 Musik DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Musik DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Musik DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Musik DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Musik DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Musik DK/Spillefilm
Jørgensen faar Arbejde 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Frøken Vildkat 1942 Musik DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Musik DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Musik DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Musik DK/Spillefilm
Tyrannens Fald 1942 Musik DK/Spillefilm
Lykken kommer 1942 Musik DK/Spillefilm
Under Straatag og Lyre 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Brødrene Dahl-Filmen 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Teknisk Porcelæn 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Amager bliver større 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Plat eller Krone 1937 Musik DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Musik DK/Spillefilm
Krudt med Knald 1931 Musik DK/Spillefilm
Pas paa Pigerne 1930 Musik DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Musik DK/Spillefilm
Professor Petersens Plejebørn 1924 Musik DK/Spillefilm
Harestegen 1921 Musik DK/Kort fiktion
Daphne Medvirkende DK/Reklamefilm
Fra råuld til Sønderborg garn Musik DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412