Derek Gilbert Zacho

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
1864 - brødre i krig 2016 Digital intermediate-tekniker DK/Spillefilm
En chance til 2015 Digital image-tekniker DK/Spillefilm
1864 2014 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
The Salvation 2014 Digital image-tekniker DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kapgang 2014 DIT DK/Spillefilm
Moon rider 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Fuglejagten 2012 Video-assistent DK/Spillefilm
Into the White 2012 Klippeassistent U/Spillefilm
Hotel Stalker 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Belyser DK/Spillefilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Bag lukkede døre 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Runner DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Lille fyr DK/Kort fiktion
Baby Boy 2004 Boom operator DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412