Scanbox

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den anden side 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spark 2017 Produktionsselskab
Med lukkede øjne 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Af Banen 2004 Produktionsselskab
The Watcher 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412