FilmGEAR ApS

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Comeback 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
1. Pris, Bedste Instruktør 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Antboy
Bedste Film:
Christian Dyekjær
2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412