Premiere på Far til fire - på toppen

PREMIERE. "Far til fire - på toppen" har premiere i landets biografer den 9. februar. Filmen er instrueret af Martin Miehe-Renard og har blandt andre Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen i bærende roller.

Filmen handler traditionen tro om Far, fire børn og Onkel Anders. Far lider forfærdeligt af højdeskræk. For at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde på 27. etage, der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste, de kæmper imod.

Martin Brygmann spiller Far, mens Thomas Bo Larsen spiller Onkel Anders. Børnerollerne er ligeledes blevet besat med nye skuespillere. Lille Per spilles af Elton Rokahaim Møller, Mie af Laura Lavigne Bie-Olsen, Ole af Mingus Hellemann Hassing, Søs af Coco Hjardemaal og Louise af Anne Sofie Espersen. Lille Pers elefant spilles fortsat af Bodil.

Martin Miehe-Renard har instrueret filmen, og manuskriptet er skrevet af Lars Mering og Claudia Broderke. Henrik Møller-Sørensen og Marcella L. Dichmann producerer for ASA Film Production med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Mediefondet Zefyr AS i Norge har ligeledes støttet filmen, der har et samlet budget på 17,9 mio. kr.

"Far til fire - på Toppen" har premiere i landets biografer torsdag den 9. februar. 
 

far til fire på toppen poster