enda

Allan Legarth Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gud taler ud 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
The Salvation 2014 DIT DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Belyser DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Søren Faulis instruktørassistent DK/Spillefilm
Snuppet 2006 Mand på tog DK/Spillefilm
Partus 2006 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.