enda

Anders Huulgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hunting for Hedonia 2019 Animation DK/Dokumentarfilm
Gidseltagningen II 2019 Grafik Tv-serie
Norskov 2 2017 Grafik og titelsekvens Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Grafik Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Storyboard DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Storyboard, Grafik DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Storyboard-tegner, Titelsekvens DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Storyboard DK/Kort fiktion
Cecilie 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Ekko 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Storyboard DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Mørke 2005 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Grafik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.