enda

Anders-Peter Andreasen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Friheden 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Aminas breve 2017 Musik clearing DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Musik clearing DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Musik-supervisor Tv-serie
All Inclusive 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Musikkonsulent DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Musikkonsulent DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Det sublime 1998 Idé DK/Kort fiktion
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.