enda
Person

Anders-Peter Andreasen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Happy ending 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Friheden 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Aminas breve 2017 Musik clearing DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Musik clearing DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Musik-supervisor Tv-serie
All Inclusive 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Musikkonsulent DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Musikkonsulent DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Det sublime 1998 Ide DK/Kort fiktion
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm