enda

André Babikian

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bølger af tid 2012 Daniel DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Johan DK/Kort fiktion
Peaceforce 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Carsten Tv-serie
Op 2009 Beta U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Jonas Goldschmidt Tv-serie
En mand kommer hjem 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Når man vågner 2005 Medvirkende, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Mikkel DK/Kort fiktion
Unchangeable 2004 Lars Storm DK/Kort fiktion
Brødre 2004 Slobodan DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Søren DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Jesus som voksen Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Ari Gianopoulos DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.