enda

Andreas Dalsgaard

(1980 - )

Instruktør. Født 1980 i Silkeborg. Uddanet instruktør fra Den Danske Filmskole. Har tidligere læst visuel antropologi ved Université Denis Diderot Paris VII og har en BA i antropologi fra Aarhus Universitet.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fædre og sønner 2018 Instruktion DK/Dokumentarfilm
The War Show - venner i krig 2016 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Life Is Sacred 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
København 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Bogota forvandling 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Location scout DK/Spillefilm
Den italienske læge 2007 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Honorary Mention 2016 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2016 War Show - venner i krig
Love & Change 2017 Istanbul Festival of Independent Films 2017 War Show - venner i krig
Studenter Juryens Pris 2016 Paris, Signes de Nuit Bangkok 2016 War Show - venner i krig
Best Documentary Award 2016 Paris, Signes de Nuit Bangkok 2016 War Show - venner i krig
Bedste danske dokumentarfilm 2017 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2017 War Show - venner i krig
Best Use of Footage in a Factual Production 2017 London FOCAL International Awards 2017 War Show - venner i krig
Best Documentary Price 2007 Los Angeles, AFI Int. Festival 2007 Afghan muscles
Open Eyes Award 2008 Rome MedFilm Festival 2008 Afghan muscles
Audience Prize 2010 Lisboa International Independent Film Festival 2010 Bogota forvandling
Green Cross Warsaw Award 2013 Warszawa, Against Gravity 2013 Human Scale
Juryens Pris 2016 Venice Days 2016 War Show - venner i krig
Bedste Human Rights dokumentar pris 2016 Bergen International Film festival 2016 War Show - venner i krig
Dragon Award for bedste Nordiske dokcumentarfilm 2017 Göteborg International Film Festival 2017 War Show - venner i krig
Special Omtale, Internationale Jury 2017 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2017 War Show - venner i krig
Grand Jury Award 2017 Geneve, Forum on Human Rights 2017 War Show - venner i krig
Amnesty Award 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 War Show - venner i krig
Best Feature Film 2017 Murcia, Festival Internacional de Cine de Murcia 2017 War Show - venner i krig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2018-03-15 Fædre og sønner
Hamburg FilmFest GmbH 2017-12-07 War Show - venner i krig
Malmö Nordisk Panorama 2017-09-16 War Show - venner i krig
Dokufest Prizren 2017-08-04 War Show - venner i krig
Wellington - New Zealand Film Festival 2017-07-20 War Show - venner i krig
Sydney Film Festival 2017-06-07 War Show - venner i krig
Göteborg International Film Festival 2017-05-31 War Show - venner i krig
Warszawa, Against Gravity 2017-05-12 War Show - venner i krig
München Documentary Festival 2017-05-04 War Show - venner i krig
Linz, Crossing Europe Film Festival 2017-04-25 War Show - venner i krig
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2017-04-20 War Show - venner i krig
Hong Kong International Film Festival 2017-04-11 War Show - venner i krig
Geneve, Forum on Human Rights 2017-03-10 War Show - venner i krig
Prague, One World Human Rights Film Festival 2017-03-06 War Show - venner i krig
Tempo Dokumentärfestival 2017-03-06 War Show - venner i krig
Murcia, Festival Internacional de Cine de Murcia 2017-03-06 War Show - venner i krig
Thessaloniki Documentary Festival 2017-03-03 War Show - venner i krig
Columbia, True/False Film Festival 2017-03-02 War Show - venner i krig
ZagrebDox 2017-02-26 War Show - venner i krig
Istanbul Festival of Independent Films 2017-02-16 War Show - venner i krig
Göteborg International Film Festival 2017-01-27 War Show - venner i krig
Dubai International Film Festival 2016-12-07 War Show - venner i krig
Paris, Signes de Nuit 2016-11-24 War Show - venner i krig
Amsterdam, IDFA 2016-11-16 War Show - venner i krig
Tallinn Black Nights Film Festival 2016-11-11 War Show - venner i krig
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2016-10-31 War Show - venner i krig
Mumbai Film Festival 2016-10-20 War Show - venner i krig
Warszawa, Against Gravity 2016-10-16 War Show - venner i krig
London Film Festival 2016-10-07 War Show - venner i krig
Reykjavik Film Festival 2016-09-29 War Show - venner i krig
Bergen International Film festival 2016-09-20 War Show - venner i krig
Toronto International Film Festival 2016-09-08 War Show - venner i krig
Venice Days 2016-08-31 War Show - venner i krig
Bergen International Film festival 2015-09-23 Life Is Sacred
Dokufest Prizren 2015-08-08 Life Is Sacred
Yangon, Human Rights Film Festival 2015-06-15 Life Is Sacred
New York Human Rights Watch Film Festival 2015-06-12 Life Is Sacred
Sydney Film Festival 2015-06-03 Life Is Sacred
Docsbarcelona 2015-05-25 Life Is Sacred
Warszawa, Against Gravity 2015-05-09 Life Is Sacred
Vilnius International Film Festival 2015-03-19 Life Is Sacred
London, Human Rights Watch Film Festival 2015-03-18 Life Is Sacred
Prague, One World Human Rights Film Festival 2015-03-02 Life Is Sacred
Istanbul Festival of Independent Films 2015-02-12 Life Is Sacred
CPH:DOX 2014-11-06 Life Is Sacred
Amsterdam, IDFA 2013-06-25 Bogota forvandling
Sydney Film Festival 2013-06-05 Bogota forvandling
Warszawa, Against Gravity 2013-05-10 Human Scale
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2013-04-25 Human Scale
Los Angeles Scandinavian Film Festival ASFLA 2013-01-14 Afghan muscles
Good Planet Film Festival 2012-06-16 Bogota forvandling
Dokufest Prizren 2011-07-23 Bogota forvandling
Uppsala Int. Short Film Festival 2010-10-25 Bogota forvandling
Bergen International Film festival 2010-10-20 Bogota forvandling
Vancouver International Film Festival 2010-09-30 Bogota forvandling
cologne conference international film and television festival 2010-09-26 Bogota forvandling
Bergen Nordisk Panorama 2010-09-24 Bogota forvandling
MilanoFilmFestival 2010-09-10 Bogota forvandling
Dokufest Prizren 2010-07-31 Bogota forvandling
Melbourne Film Festival 2010-07-23 Bogota forvandling
Istanbul Documentary Days 2010-06-22 Bogota forvandling
Torino, Cinemambiente 2010-06-01 Bogota forvandling
Warszawa, Against Gravity 2010-05-08 Bogota forvandling
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2010-05-06 Bogota forvandling
Lisboa International Independent Film Festival 2010-04-22 Bogota forvandling
Prague, One World Human Rights Film Festival 2010-03-10 Bogota forvandling
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Bogota forvandling
Amsterdam, IDFA 2009-11-19 Bogota forvandling
Buenos Aires Danish Film Festival 2009-06-16 Afghan muscles
Rome MedFilm Festival 2008-11-07 Afghan muscles
Leuven, Docville 2008-05-10 Afghan muscles
Warszawa, Against Gravity 2008-05-09 Afghan muscles
Philadelphia Film Festival 2008-04-03 Afghan muscles
Portland International Film Festival 2008-02-07 Afghan muscles
Beirut Int. Documentary Festival 2007-11-05 Afghan muscles
Los Angeles, AFI Int. Festival 2007-11-01 Afghan muscles
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2007-10-15 Afghan muscles
Hamburg FilmFest GmbH 2007-09-27 Afghan muscles
Halifax Atlantic Film Festival 2007-09-13 Afghan muscles
Odense Internationale Film Festival 2007-08-27 Afghan muscles
Anthropology Film Festival Pärnu 2007-07-08 Afghan muscles
Nyon, Visions du Réel 2007-04-20 Afghan muscles
CPH:DOX 2006-11-10 Afghan muscles
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.