enda

Andreas Winding

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sorte måne 2015 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Lukas & The Aspies 2015 Location scout DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Location scout DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Location manager Tv-serie
Pagten 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Postkort fra Mars 2001 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.