enda

Andreas Winding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Grip DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Low loader DK/Spillefilm
En chance til 2015 Low loader DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 2. fotograf DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Grip DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Grip DK/Spillefilm
Lykke 2011 Grip, 2. unit Tv-serie
Camping 2009 Grip DK/Spillefilm
Panser 2008 Grip DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Grip Tv-serie
Sommer 2008 Grip Tv-serie
Hvid nat 2007 Grip DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Grip-assistent Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 Grip DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Grip DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Grip DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Grip-assistent DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Grip-assistent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Produktionsassistent Tv-serie
Venter på Joe 2003 Lys DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Grip DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Grip DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Grip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.