enda

Ann Kroeber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Lydeffekter DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Lydeffekt-indspilning DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Konsulent DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Lydeffekter DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lydeffekter DK/Spillefilm
Dronningen af Versailles 2012 Lydeffekt-indspilning DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Lydeffekt-indspilning DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.