enda

Anna Carli Holmgren

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Kostumier Tv-serie
Kollision 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Håbet 2018 Kostumeassistent Tv-serie
Grethe 2017 Kostumier Tv-serie
Når solen skinner 2016 Kostumedesigner DK/Spillefilm
The Model 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Påklæder Tv-serie
De standhaftige 2016 Rekvisitørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.