enda

Anna-Liisa Putkinen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Scripter Tv-serie
Bedrag 2 2016 Scripter Tv-serie
Idealisten 2015 Scripter DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Scripter DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Scripter DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Scripter DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Scripter DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Scripter DK/Spillefilm
Den 2. side 2010 Manus-supervisor Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Scripter DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Scripter DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Scripter Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Manus-supervisor Tv-serie
Anna Pihl 2006 Scripter Tv-serie
Sprængfarlig bombe 2006 Scripter DK/Spillefilm
Allegro 2005 Scripter DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Scripter DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Scripter DK/Spillefilm
Afsked 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Pusher II 2004 Scripter DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Scripter DK/Spillefilm
Pagten 2003 Scripter DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Scripter DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Scripter Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Scripter DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Manus-supervisor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.