enda

Anna Tolnov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Produktionsleder Tv-serie
Norskov 1 2015 Produktionsleder Tv-serie
Klumpfisken 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Produktionsleder Tv-serie
My Baby The Butterfly 2012 Producer DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Produktionskoordinator Tv-serie
Limbo 2011 Produktionskoordinator Tv-serie
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Producerassistent (præproduktion) DK/Dokumentarfilm
Code Blue 2011 Produktionskoordinator (København) U/Spillefilm
Sky 2010 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Line producer DK/Kort fiktion
Original 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Bobby 2009 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Producer DK/Kort fiktion
Isas stepz 2008 Produktionsleder Tv-serie
Om natten 2007 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.