enda

Åsmund Sollihøgda

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Stills, Grafisk design DK/Spillefilm
Cutterhead 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Grafisk design, Stillfotograf DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Made in Bangladesh 2019 Grafisk design U/Spillefilm
Psykosia 2019 Grafisk design DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Grafisk design DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Visual effects DK/Spillefilm
Den nat vi faldt 2018 Grafik, Rulletekster DK/Dokumentarfilm
Team Hurricane 2017 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Dreams by the Sea 2017 Grafisk design U/Spillefilm
At elske Pia 2017 Grafik DK/Spillefilm
Lida 2017 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Wolf and Sheep 2017 Grafisk design DK/Spillefilm
Mini 2014 Grafisk design DK/Kort fiktion
The Weight of Elephants 2013 Grafik DK/Spillefilm
Flokken 2013 Grafik DK/Kort fiktion
Pine Ridge 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Not at Home 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Dicte 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.