enda

Behruz Banissi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Mark Tv-serie
QEDA 2017 Stunts DK/Spillefilm
Undercover 2016 Zarif DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Vagt Tv-serie
Zomedy 2011 Omar DK/Kort fiktion
Svinehund 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Ahmed DK/Kort fiktion
Tour de Force 2010 Faruq DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Mehmet Tv-serie
Fighter 2007 Omar DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.