enda

Bernhard Christensen

(1906 – 2004)

Komponist. Født 9/3 1906, død 20/3 2004 - 98 år gammel. Optrådte af og til under pseudonymet "Leonard".


Organisteksamen ved Det kgl. danske Musikkonservatorium 1929, korleder ved Christiansborg slotskirke fra 1931 og organist ved Vangede kirke fra 1945. Komponerede musik til balletter, teaterforestillinger og revyer m.m.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Kom frit frem 1966 Musik Tv-film
Samfundets yngste 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Jyske kyst 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Tivoligarden spiller 1954 Arrangement DK/Dokumentarfilm
Amor og Psyche 1953 Musik DK/Eksperimentalfilm
På lejrskole 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
Kampen mod tuberkulosen 1953 Musik DK/Dokumentarfilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Musik DK/Spillefilm
Lyn-fotografen 1950 Musik DK/Spillefilm
Legato 1950 Musik DK/Eksperimentalfilm
Om rationalisering 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Ferie for folket 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Taaren 1947 Musik DK/Eksperimentalfilm
Den danske Brigade 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalg 1945 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Føllet 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Heste 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Hesten 1943 Musik DK/Kort fiktion
Kutter H 71 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Naar man kun er ung 1943 Arrangement DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 Musik DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Musik DK/Spillefilm
Tante Cramers Testamente 1941 Musik DK/Spillefilm
Brunkul 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Der virkes 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Danmark 1935 Musik DK/Dokumentarfilm
Ret og vrang Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.