enda

Bettina Züberlein Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Makeup DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Sminkør DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Special effects makeup DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Sminkør Tv-serie
Heartless 2 2015 Sminkeassistent Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Sminkør Tv-serie
Alle for to 2013 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Makeup DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Makeup DK/Spillefilm
Lykke 2011 Sminkør, Kostumier Tv-serie
Sorte kugler 2009 Makeup assistent DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Makeup Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Sminkør Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Sminkør Tv-serie
Supervoksen 2006 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Veninder 2005 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.