enda

Birger Møller Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Finale 2018 Supplerende klip DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Klipper DK/Spillefilm
Et gensyn 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Bonne année 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Sorg og glæde 2013 Chefklipper DK/Spillefilm
Dronning for en dag 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Klip DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Klip DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Klip DK/Spillefilm
Migranterne 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Monsterjægerne 2009 Klip DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Klip DK/Spillefilm
Begravelsen 2008 Klipper DK/Kort fiktion
Karlas kabale 2007 Klip DK/Spillefilm
Nynne 2006 Klip Tv-serie
Inkasso 2004 Klip DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Klip DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Klip DK/Spillefilm
De vilde unge - Hvad siger de unge? 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger familien? 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
De vilde unge - Hvad siger behandlerne? 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Flash of a Dream 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Rod i familien - del 2 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Anden juledag 2000 Klip DK/Kort fiktion
Rod i familien 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Bag om fremviseren 1999 Klip DK/Kort fiktion
Drengen der ville være bjørn 1999 Klip DK/Kort fiktion
Cecilies verden 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Klip DK/Kort fiktion
Man brænder da ikke præster 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Barbara 1997 Klip DK/Spillefilm
Dan 1997 Klip DK/Kort fiktion
Davids bog 1997 Klip DK/Kort fiktion
Babylon i Brøndby 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Ølaben 1996 Klip DK/Kort fiktion
Energi som leg 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Operation Cobra 1995 Klip, Musikmix, Musikmix DK/Spillefilm
Carlo & Ester 1994 Klip DK/Spillefilm
Den usynlige kunst 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Klip DK/Kort fiktion
Karlsvognen 1992 Klip DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Klip DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Klip DK/Spillefilm
Sirup 1990 Klip DK/Spillefilm
Sneblind 1990 Klip DK/Kort fiktion
Tekno Love 1989 Klip, Stillfotograf, Producer DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Klip DK/Spillefilm
Hjemme er - længere væk 1987 Klip DK/Kort fiktion
Flamberede hjerter 1986 Klip DK/Spillefilm
Mellem grænser 1986 Klip DK/Kort fiktion
Franciska Clausen 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Skønheden og udyret 1983 Klip DK/Spillefilm
Dansk naturgas 1981 Klippeassistent Tv-serie

Som Birger M. Jensen

Title År Funktion Category
Hotel Copenhagen 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Det blinde øje 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Lis og Jørgen 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Parat 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Tiden imellem 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Holbæk Plagen 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Holbæk Workshop 700 1-9 1986 Klip Antologi
Jul i Gammelby 1979 Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.