enda

Bjarte Mørner Tveit

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cold Case Hammarskjöld 2019 Co-producer (Norge) DK/Dokumentarfilm
Mogadishu Soldier 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Pels 2014 Manusforfatter, Producer U/Dokumentarfilm
The Look of Silence 2014 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Co-producer DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Co-producer, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.