enda

Bjørn Floberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ganske rar mand 2010 Rune Jensen U/Spillefilm
Varg Veum - Kvinden i køleskabet 2007 Medvirkende U/Spillefilm
O'Horten 2007 Flo U/Spillefilm
Kjøter 2006 Medvirkende Tv-film
Uno 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Ørnen 2004 Hauge Tv-serie
Salmer fra køkkenet 2003 Grant U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Dinas far U/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Johan Hoeg U/Spillefilm
Dykkerne 2000 André DK/Spillefilm
Frosset hjerte 1999 Amundsen U/Dokumentarfilm
Sofies verden 1999 Albert Knag U/Spillefilm
Husets ære 1999 Viggo Kristensen, skuespiller U/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Thorgrim DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Den Enøjede Ridder DK/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Telegrafist Ove Rolandsen U/Spillefilm
1814 1989 Johan Caspar Herman Wedel Jarlsberg Tv-serie
Øje for øje 1985 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.