enda

Bjørn Munch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 VFX DK/Spillefilm
Hugo & Holger 2019 Online DK/Kort fiktion
Friheden 2018 Visuelle effekter Tv-serie
Brakland 2018 Visuelle effekter DK/Spillefilm
I blodet 2016 Final assemble DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Visual effects DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 VFX artist DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Online DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Conforming, Visual effects DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Visual effects, Colorist DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Visual effects DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Flame artist DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.